A broken soul is hard to heal - {1D}

27331650
How can a broken soul, love like it have never been broken?
Kaitlin finder en sød familie i London som hun skal være Au Pair hos. Kender I det når man lige skal falde til et nyt sted? Det gør Kaitlin. Men det er svært at falde til når man lige støder ind i den berømte Zayn Malik. Hun begynder at få følelser for ham men er de gengældt? Hun tror hun umuligt kan blive elsket så derfor vælger hun at betragte ham kun som en ven. Men følelserne er for stærke. Vil hendes sår på sjælen holde hende tilbage?
Hun får nye bekendtskaber. Både gode og dårlige. Vælger hun den rette vej?
Kan hendes nye rigtig gode veninde hjælpe hende ud af de problemer hun har bragt sig selv ind i?

AA
aa

1. den nye familie


Kaitlin’s synsvinkel

 

Jeg sidder i flyet på vej til London. Solen skinner ind ad vinduet. Manden ved siden af mig lugter ikke særligt godt. Han lugter af sure sokker og sved. Ad. Jeg kigger ud af vinduet og tænker på hvordan det mon bliver i London. Hvilke mennesker jeg mon lærer at kende. Jeg er så spændt på at se min 'nye familie'. Jeg glæder mig helt vildt meget til at se pigerne. Maria på 3, Melanie på 12 og Katy på 16 år. Har snakket meget med Karin (moren) på det sidste og jeg tror vi kommer til at svinge godt sammen.

Jerry (faren) har jeg ikke rigtig snakket med endnu men han lyder til at være en flink fyr ud fra alt det jeg har hørt om ham fra Karin.

 

Endelig er jeg landet i London lufthavn. Duften af storby rammer mig, da jeg stiger ud af flyet. Luften er meget våd, hvis man kan kalde det det. Ikke ligesom derhjemme i vores lille landsby, af en flække til Svenstrup.

Lige nu står jeg og venter på min bagage. Jeg kigger rundt på alle de sjove mennesker, der også venter på deres bagage. Jeg får øje på et gammelt par. Hvor er de søde sammen. Ægte kærlighed. De holder i hånd og kysser hinanden. Man kan næsten dufte kærligheden i luften. Efter noget tid kan jeg endelig se mine pink kufferter på rullebåndet. Jeg skynder mig hen og tage den. Så finder jeg min mobil frem og skriver til Karin:

 

'Heey så er jeg landet og har fået kuffert :)'

 

Står og stirrer ud i luften og tænker på hvor fedt det bliver at passe de dejlige unger. En vibration flår mig ud af mine tanker og får mig til at kigge tilbage på min mobil. Har fået en sms. Fra Karin.

 

"Dejligt at høre. Vi glæder os alle sammen meget til at møde sig. Knus"

 

Den skønne besked får mig til at smile som en sindssyg og kan mærke folks blikke på mig så jeg skynder mig at tage min kuffert og gå mod udgangen.

 

Så nu skal jeg bare få fat i en taxa. Det kan vel ikke være så svært? Nej det var det ikke. Jeg sidder nu i taxaen og er på vej hjem til familien som jeg skal være Au Pair hos.

 

Jeg stiger ud af taxaen, tager min kuffert ud af bagagerummet. Jeg tager mine solbriller på da solens stråler blænder mig. Så fisker jeg min pung op af håndtasken og giver chaufføren pengene. 

 

Jeg går op mod den store port og trykker på ringeklokken. 2 sekunder efter hører jeg en lyd der fortæller mig at der er blevet åbnet. Jeg skubber portdøren op og går op mod huset. Det er et flot stort hus, hvide vinduer, hvide mursten og sort skinnende tag. Det er noget helt andet, at stå foran det, end at se det på billeder. Oppe ved huset står Karin og pigerne og vinker til mig. Pigerne har flotte pæne kjoler på og Karin har et 'business'look, skjorte og nederdel. Maria har det flotteste korte, blonde, krøllede hår jeg nogensinde har set. Melanie har flot langt glat, mørkeblond hår, imens Kat har de flotteste brune krøller.

 

Efter at have sagt hej til dem alle sammen (undtaget Jerry som er på arbejde) blev jeg fulgt hen til mit værelse af Katy (som fortalte mig at hun helst vil blive kaldt Kat) Katy er da ellers et smukt navn, så jeg forstår ikke hvorfor hun ikke kan lide det. Nå men jeg er i gang med at pakke mine kufferter ud og ligge mit tøj i kommoden og i skabet. Mine flotte kjoler fik sin sædvandlige plads på bøjler i skabet. Wow det er godt nok et stort værelse jeg har, har er jo plads til at der kan bo mindst 3 mennesker. Jeg har en dobbeltseng og 3 skabe til tøj. Et skrivebord, med en blomst og en lampe på. Jeg ser ud af vinduet og kigger på Maria og Melanie, som leger ude i haven. Det er en stor flot have Karin og Jerry har. En masse flotte bede langs huset med flotte lyserøde og hvide blomster. Et stort træ med en gynge i, ved siden af trampolinen. 

Elsker bare børn. De får mig til at føle mig så levende. Børn kan altid få et smil frem på mine læber.

 

'Kaitlin, der er mad!' Lyder det nedenunder.

 

Det er Karin.

 

Jeg går nedenunder og ind i spisestuen. Det dufter herligt. Jeg sætter mig ved det flotte store runde mahognispisebord,  imellem Kat og Melanie. Køkkenet er åbent så man kan se derud fra spisestuen af. Jerry står og tager maden ud af ovnen. Mmmmmh det dufter helt fantastisk. Vi sidder og snakker om hvad de har lavet i dag og en masse andre almindelige emner.

 

Jeg ligger i sengen og gaber imens jeg læser i min bog. Bank bank. Døren åbner stille og roligt og langsomt stikker Karin hovedet ind.

"Hey jeg tænkte lige på, om vi kunne snakke lidt om hvad vi gør imorgen?"

spørger hun mig stille og roligt. "Jo selvfølgelig kan vi det" svarer jeg, ligger bogen på natbordet og sætter mig op i sengen. Hun sætter sig ned ved siden af mig, og kigger på mig.

 

Karin går ud fra mit værelse. Vi snakkede lidt om hvad jeg kommer til at lave i denne her uge, og aftalte at vi skal følge børnene i skole sammen imorgen tidlig, for at jeg lige kan se hvor den ligger. 

 

Jeg går ud og børster tænder og fjerner min makeup. Så går jeg ind på mit værelse, finder en sort top og et par shorts som jeg tager på. Så er det ellers også bare at ligge mig til at sove for at være udhvilet til imorgen. Da det er mandag i morgen.

 

Jeg ligger mig ned i sengen og selvom klokken ikke er særlig mange så falder jeg i søvn med det samme.

 

Jeg vil rigtig gerne have feedback fra jer! ;) please hvis jeg formår at gøre jer triste eller får et smil eller endda et grin på jeres læber, så må i meget gerne skrive det i en kommentar <3 Vil gerne vide hvad jeg er god til at skrive. Hvad i godt kan lide og hvad I synes er dumt og latterligt at skrive i min movellas, eller hvis I synes den bliver for langtrukkent så sig til så jeg kan blive bedre ;) Mange tak fordi I læser min movellas og håber I vil like den hvis I kan lide den :* <3 God læsning! xD

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...