Forpulede følelser

517440
Digtsamling, af forskellige slags kærlighed. For det meste ugengældt kærlighed

AA
aa

59. Til pigen der får ham næste gang.

Hvis du læser dette, har du været så heldig at få æren af jordens mest fantastiske og uselviske person. Han er en ener, og du skal passe på ham. Mere end jeg gjorde. 

Han er en meget outgoing person. Super extrovert, så lad ham gøre alt det han vil. Selvom du ikke selv ville have gjort det. Lad ham leve livet lidt endnu, lad ham føle hans ungdom til det fyldeste. For han har ikke længe tilbage. Vær åben for ham, han elsker de dybe samtaler. Desværre var jeg ikke mester i dem... 

Vær åben og snaksalig med hans familie. De elsker at snakke med en, og er de sødeste mennesker. Pas på hans lillesøster, hun fortjener hele verdenen. Tag dig tid til hende når du er der. Bag brownies med hende, som jeg skulle have gjort. Snap med hende, skriv med hende. Det redder hele hendes dag. 

Snak engelsk med hans enormt søde papfar. Han forstår ikke dansk, og bliver derfor ellevild når du snakker engelsk selvom de andre af og til slår over i dansk.

Grin af hans fars jokes. Han har en dejlig far humor. Tag tid til at besøge ham også. Det glemte jeg. 

Elsk hans dejlige hunde, Indi og Charlie. Put med dem, gå ture med dem. Gå ud at lege i haven med dem. 

Han er vild med motorcykler, så tag ham med til et motorcykel træf en dag, eller et museum med det. Jeg drømte altid om det. 

Nus ham i håret, han er en kæmpe sucker for det. Se alle harry potter filmene med ham, hvis du ikke har set dem. Det ville gøre ham lykkelig. 

Køb ostepops til ham. Han er vilde med dem, måske så meget at det er usundt. Ellers køb en omgang mexicansk cheddar, det han også fan af.

Tag ham med i biografen og se 'The outpost' Han vil gerne se den. Tag tid til at finde ud af hvad han vil før i gør noget. Vær stædig, for han svarer tit udenom og spørger dig istedet. 

Tag ham ud at køre crosser en dag. Han plejede at gå til det, og savner det lidt nogle gange. 

Tag ham med i byen. Han elsker at feste på klubber. 

Når i sammen, så vær aktive. Han elsker at komme ud at opleve noget.

Giv ham plads til at være ung og dum, selvom han gør farlige ting. 

Elsk ham med alt du har. Han fortjener alt den kærlighed han kan få. Men giv ham plads og tid til at sætte sig selv først. Han har stærkt brug for det. For han vil gladeligt give dig hele sit liv. Men han skal også trives. Så giv ham plads til sig selv, til sine venner og til sin familie. Støt ham i alt han gør, selvom du ved det ender galt, så giv ham tid til at lære det. 

Og aldrig giv op på ham. Men hvis du er ligesom jeg, så ved jeg du aldrig ville gøre dette. Fordi han har givet dig alt sin kærlighed og alt lyset i verden.

 

Elsk ham,

 ligesom jeg altid vil elske ham.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...