FemaleDenmarkMember since 19 May 15Age 19Last online 1 weeks ago

write hard and clear about what hurts.
- Ernest hemingway
Soldier (Army) and Royal Guard for DK

 • Anna Agger.

  mumbled "DAMMNNN"

  1 months agoReply
  Jeg har taget mod til mig, og prøver at skrive om det..

  I'm Still HereJeg er i tvivl, og skyldfølelsen hjemsøger mig til tider. Folk forstår det ikke, når jeg siger det. for hvorfor skulle jeg være i tvivl, eller have skyldf...
  Anna Agger.
  1 months ago
  Jeg kan ikke få lov til og sætte et cover på :/
  Forfatter A. E. Juhl
  Det er fortsat et problem, som har været der siden December 2019, hvis ikke længere. Brug app'en, så virker det ;)
 • Anna Agger.

  mumbled "SHIIIT"

  1 months agoReply
  Idag, er som de fleste dage, svære.
  solen skinner, og alle fra min deling render rundt og har det fedt, imens jeg står ved sidelinjen og er bange, bange for hvem, tænker i nok. men det kommer jeg til.
  Jeg kan mærke, hvordan mine håndflader bliver svediger, og stille kommer tryggen for hovedet, mens det hele føles koldt og trist inderst inde.
  Geværet bliver tungere, men jeg prøver og lade som ingenting, Sergent… skal ikke tro at jeg er svag. jeg retter mig derfor lidt ekstra, og tager hagen længere oppe. ,,kold og kynisk,, det er hvad vi altid får at vide.
  ,,Jeg har aldrig nogensinde bedt om det her, hvorfor mig,, det er hvad der kører i hovedet på mig hele tiden. på nær til tider rammer tankerne ,,Anna, du kunne jo bare have ladet være med og være så godtroende. det her er hvad man får af at være det.
  fuck.
  Jeg har oplevet nogle ''forfærdelige'' ting, i militæret. og har overvejet at skrive om det. Ingen af mine venner ved noget, og kun få i min familie kender til det. men ingen støtte derfra. kun ordende ''Kom videre'' jeg har mistet en del, af det. og ved ikke længere hvordan jeg skal komme igennem det.
  så hvem ved? måske kommer der en movella, om et par dage hvor jeg vil prøve at skrive mine traumer væk. :!
  Lukas. I. C.
  1 months ago
  Hey, det lyder sgu super svært. Ikke fedt at mangle støtte når man har brug for det. Det vil nok være nemmere for os at ku' forstå, hvis du sætter nogle ord på dine oplevelser, så sådan en movella der er måske en god idé. Men jeg håber det bedste for dig uanset efter de dårlige ting, du har været igennem.
 • Anna Agger.

  mumbled "Cover problemer!"

  Hvordan kan det være, at man ikke kan få lov til at tilføje et cover til bogen? den står bare og tænker:(
  Mai Miho
  1 years ago
  Jeg tror jeg prøvede omkring 10 gange, før den faktisk dukkede op, men bare bliv ved med at lukke og åbne til den kommer frem
Loading ...