FemaleDenmarkMember since 15 Mar 13Age 19Last online 2 years ago

Bare en glad pige på 14 år, der elsker at læse - og jeg er altid klar til at hjælpe, hvis du har brug for en til at få sparket din historie ordentligt i gang, eller bare mangler nogen til at læse din historie igennem med et par friske (men dog superkritiske!!) øjne.

 • Fersken7
  4 years agoReply
  1 Like
  Jamen altså Janice, hvor skal jeg starte? Du skriver jo som altid fænomenalt godt.... Nu kan jeg se, du lige har skrevet første kapitel om, og det synes jeg, var en god idé - som de andre har skrevet, undrede det mig lidt, at hun ikke tænkte mere over, at Maja tog hende tilbage. Jeg lige nævne, at skriften i det "nye" afsnit er en anden skrifttype (ved ikk om det er meningen, meeen) :))))
  Også slutningen går lige i hjertet; jeg elsker virkelig den sidste sætning, den binder det hele sammen, og jeg synes, det er en utrolig smuk filosofi om det her med ensomhed (og samtidig ret så poetisk. Din hovedperson er en superstærk og troværdig karakter, som ud over at hjælpe sig selv, også har overskuddet og lysten til at hjælpe andre - selv hende, der ved første øjekast var "mean girl". Inspirerende! Så jaaa, thumbs up :)
  Toppen af verden
  Toppen af verden
  1272
  19
  22
  En historie, der handler om ensomhed, at stå på egne ben og bede om hjælp. En novelle og bidrag til Piger '17, Politiken konkurrencen. Temaet er ensomhed.
  Janice H
  4 years ago
  Åååårh tak, tak, tak!

  Og nej, det er ikke meningen ;) Får det rettet nu!
 • Fersken7
  4 years agoReply
  Fantastisk novelle; du skriver bare supergodt!
  Fordi alting går op i 4
  Fordi alting går...
  4346
  59
  73
  Fordi alting går op i 4 og så er det svært at passe ind, når man er en 1ner. // Biddrag til Piger '17 - en novelle om ensomhed. Ca. 3250 ord.
  Fersken7
  4 years ago
  Elsker titlen btw, det passer godt til handlingen :)
  Sofie R. E.Editor
  4 years ago
  Årh, hvor er du sød! <3
 • Fersken7
  5 years agoReply
  Jeg må nok sige Anne Frank - hun er og bliver en evig inspiration for mig, og jeg har så mange spørgsmål til hendes liv i Baghuset og under 2. Verdenskrig, så det er helt sikkert hende, jeg ville møde :)
 • Fersken7
  5 years agoReply
  1 Like
  Du skriver for vildt, mate! :D Regner med, at den er personlig? Elsker sætningen "... og hurtigt lade sig distrahere af en tændt smøg eller en mørkegrøn flaske..." Det er sådan en inddirekte reference, som bare lige giver et superfedt kick til sproget :o Og det er da også awesome, at du har lidt selvironi ;) - "Smiler, så man kan se min skæve fortand og det store overbid"... Selvom det nu ikke er noget, jeg har lagt mærke til o.O
  Smilende Lys I Oneshot
  Smilende Lys I One...
  73
  1
  1
  At være teenager kan sagtens fører til et smil på læben. Det betyder nødvendigvis ikke hængende mundvige og triste tanker.
Loading ...