FemaleDenmarkMember since 29 May 13Last online 2 weeks ago

En dag vil jeg også ud i rummet.

 • Idaharenhue

  mumbled "GOOD MORNING"

  7 months agoReply
  2 Likes
  Jeg tror jeg strandede et sted hen ad vejen. Har ikke været herinde i en evighed. Kender I det, når man ikke har set sin familie, venner, bedre halvdel og sidestykker i så lang tid, at man overvejer om ens minde af hvordan det er at have menneskelig kontakt bliver så fordrejet, at man måske bare sidder og glorificerer ens gamle bekendtskaber, og at jeg måske slet ikke savner folk, men bare ideen om hvordan jeg var, mens jeg var sammen med dem. Så godt kan det umuligt have været, da jeg boede hjemme. Så fedt kan det ikke være at have sex. Man føler sig under ingen omstændigheder så meget større, lige da jeg flyttede ind.
  ANYWAYS, jeg har det fint her. Hvad med jer? Er I glade? Er I dandy? Hold da kæft, hvor er det nye lilla design bare grimt.
  kyskys kys
  Idaharenhue
  7 months ago
  1 Like
  @Lukas I. C. Jo jo, jeg står klar med en kæmpe konspiration mod din nye hund, der desværre inkuderer dine forældre, og jeg styrer det hele fra tårnlegepladsen i fælledparken.
  Jeg laver pinligt lidt, men i dag cyklede jeg til kanslergade og stod på gaden og vinkede op til mine bedsteforældre, så det var da fint. Så forhandlede jeg om måske midlertidigt at flytte ind hos min bedre halvdel, mens jeg drak mig eksponentielt mere tipsy på old-fashioned, hvilket stadig er gældende i skrivende stund x hvad med dig?
  Lukas. I. C.
  7 months ago
  Hahahah. xD
  Det lyder helt sikkert som et mood. God idé med bedsteforældrene, det er jo ikke lige til ellers :P
  Skifter egentlig bare mellem at game noget Overwatch, snakke med mine venner over mobilen og spille spil med familien. Karantænen er ikke længere så spændende. xD
  NielsGjern
  7 months ago
  Åh gud, mistede du din hue på vej til et bootycall?! Så håber jeg godt nok, du fik god sex. Denne vinter har jeg selv lært værdien af en god hue, da jeg fik fat i sådan en russisk hue af rigtig pels, og jeg skulle virkelig have et godt knald, hvis prisen var, at jeg skulle miste en :P
 • Idaharenhue

  mumbled "BEEBOO HVA SKJER"

  1 years agoReply
  HVA SÅ HVA SÅ HVA SÅ
  SPØRG OM JEG HAR MANGE PENGE JEG SIR MASSER (spot en løgn hhaha)

  Vær hilset, det er søndag og jeg har tømmermænd. Har virkelig ikke økonomien til at opretholde mit weekendforbrug af rusmidler, men det jo et problem til mandags-mig.

  Har I sommerblues endnu? jeg foretrækker personligt overgangs-årstiderne. Det passer en varmefølsom en som mig en del bedre, og så har jeg en unaturlig forkærlighed for æbler. Så efteråret er lige mig.

  kys kys kyskyskys

  xx Ida
 • Idaharenhue

  mumbled "WA-HAAY"

  1 years agoReply
  1 Like
  WHAT IS UP IT'S YA GAL IT'S YA PAL IT'S IDA MED HUEN
  HAR I DET GODT WAAY WA-AAAY
  Hva kan man sige, jeg ramte lige Sverige i nogle uger. Kedeligt sted. Go 2/10. Men nu er vi back on track, vi har nogle småting i ovnen, vi er <forelskede3 og glade. Hvordan ser foråret ud for jer?

  xx Ida
  #Always...
  1 years ago
  YAY YAY ER DU TILBAGE! søde, dine mumbles har været savnet!!
 • Idaharenhue

  mumbled "HVA SÅ HVA SÅ"

  1 years agoReply
  WHATS'S UUP
  Y'ALL ALL ALL
  WO-HEEEY
  Hva sker, liebchens? Er I i godt humør? Jeg forsvandt fra jordens overflade i et stykke tid. Ya know, sådan er det en gang imellem. Så må man gå i hermit-mode. Nice. We like.
  Jeg har syge menssmerter og 23 elevtimer for. Sådan er det også en gang imellem.
  Anyways. Har gennemskrevet en gammel sag, nu da konkurrencen er afgjort. Nu mere nasty og trist. Kys.

  SkambidJeg vidste, hvad man skulle gøre, når man stod over for en bidsk hund. Når den var så tæt på, at man kunne mærke dens kropsvarme, høre dens knurren helt...


  xx Ida
  #Always...
  1 years ago
  Det ved man aldrig. Men hvis en pige/kvinde virker sur, så ALDRIG spørg om det er fordi man har mens, fordi så flipper de.
  Det gjorde jeg i mandags haha, det var en lorte dag : )
  Idaharenhue
  1 years ago
  haha det lyder ikke så gennemtænkt!! xx @[NielsGjern] sætter pris på solidariteten. har heldigvis noget farligt receptmedicin, der heldigvis tager det værste og uheldigvis får mig til at falde i søvn midt i matematiktimen xx
  #Always...
  1 years ago
  jeg faldt i søvn i tysk, jeg hader det fag : )
 • Idaharenhue

  mumbled "OJ OJ JUL HALLÅ"

  2 years agoReply
  HVA SKJER
  RING 0-0-0 FOR HJÆÆLP
  *0*0*0*
  FUCKING HELL er jeg bare træt af livet lige pt, babes!!!
  How 2 overleve gymnasiet, det lort haa ha.
  Ej, det er en af de der dage, der bare hænger en langt ud af halsen, som en eller anden slimet, halvt udtørret hinde, som man har prøvet at sluge, men som er endt op i lungerne ved en fejl. Ya feel? Hold da kæft, hvor er alting bare en sløv parodi på sig selv. Musik og alkohol og liv og kærlighed, hele lortet, og jeg vil gerne være 16 igen og prøve alting for første gang igen. Lige nu er alting bare passatvinde og nedbørsopland og karaktergennemsnit og SRP, og vesterbro-hipstere og tomhjernet TV om aftenen og sex på et kældergulv og spild af tid og død og ødelæggelse.

  xx Ida
  NielsGjern
  2 years ago
  Jeg elsker bare dine beretninger :)
  T.M.Kaur
  2 years ago
  Kan ikke være mere enig end jeg allerede er + SRP gør bare det hele værre. Det er ikke lige det fedeste at få smidt i hovedet..
  Idaharenhue
  1 years ago
  @[M.Kage] jaa det var ikke lige det fedeste haha. Er dog glad for ikke at være den eneste xx Måske burde jeg flytte væk, finde et nyt sted langt fra København, hva synes du?
  @[NielsGjern] jeg lever for at underholde xx
  @#always... det er altid rart!! xx
Loading ...