FemaleDenmarkMember since 30 Jul 12Age 21Last online 6 years ago

Jeg forventer ikke noget af nogen. Jeg er her for at leve mine drømme ud hvad enten folk er med mig eller ej.

 • Julie Bjerre
  Hey! Jeg venter lige nu på et par veninder, som kommer og overnatter hos mig i aften, deeeejliiiigt! Det betyder også, at jeg ikke vil have mulighed for at skrive nye kapitler til jer, desværre. Desuden starter jeg i skole på mandag, hvor jeg tre ud af fem dage først er hjemme kl 15:30, så der vil muligvis gå et stykke tid, før jeg opdaterer mine movellas. Elsker jer alle sammen! Hav en god weekend <3
  xoxo Julie
 • Julie Bjerre

  mumbled "Ny fanfiction?"

  Hey derude!
  Lige pt sidder jeg og hører musik, mens jeg nyder de cirka 27 grader, der er hos mig. Har haft det sindssygt varmt hele dagen, da her har været over 30 grader, og selvom temperaturen er faldet lidt, er det stadig super varmt.
  Meningen med denne mumble er simpelthen, at jeg ville spørge jer om, hvad I ville sige til at jeg lavede en ny fanfiction? Ikke med One Direction, og slet ikke med Justin Bieber (ham kan jeg ikke tage, det beklager jeg) men.. 5 SECONDS OF SUMMER!
  Siden jeg opdagede dem, fordi de opvarmer for One Direction, har jeg været så totalt forelsket i de fire søde drenge, og har derfor på det seneste tænkt på, om jeg skulle lave en fanfiction med 5SOS - hvad siger I til det? Jeg ved endnu ikke helt, om det bliver til noget, da jeg snart starter i ottende klasse, hvor jeg har fri henholdsvis klokken 14 og 15 hver dag, og jeg kommer først hjem en halv time derefter.
  Desuden har jeg et udkast til en fantasy liggende, som kommer til at hedde Red Eyed Livings - den hører I mere om senere!
  Men lyder en 5SOS fanfiction som noget for jer? :-)

  Hav en rigtig dejlig sommer og nyd det sidste af ferien, hvis ikke den er gået. <3
  xoxo Julie
 • Julie Bjerre
  1 Like
  Synes det er en okay historie. Desværre synes jeg også, at alt det 'useriøse' ødelægger det. For eksempel når du ligesom snakker til os, der læser - det bryder på en måde hele stemningen i historien, og det synes jeg oprigtigt er synd.
  Desuden er sætninger som "kan man egentlig godt kaste med sko?" måske lidt unødvendige, og det gør altså også det hele lidt for useriøst, hvilket jeg synes er en skam, for det er en rigtig god historie.
  13+ Want U Back - One Direction
  13+ Want U Back...
  33.3k
  552
  642
  Blake Steal er en 18 årig pige. Hun bor i en lille lejlighed midt i London, sammen med hendes bedsteveninde Ashley. Da Blake var 15 år var hun kærester med en af drengene fra 1D, men da hun var svært overvægtig,...
  Queenie
  7 years ago
  ..... Tak :) Men jeg synes lige at du skal vide, at der findes mange forskellige måder at skrive på og selvfølgelig har du din smag, det har jeg fuld respekt for :) men jeg tror bare at vi (de 4 forfattere) har valgt at historien skulle være lidt spøjs og så det ikke bliver så tungt at læse.

  Du mener at der er for meget overflødig tekst, og det kan jeg sagtens forstå men, hvis vi netop ikke fyldte ud med den slags tekst (som tanker, tillægsord etc) så ville der ikke være så meget at læse også skulle vi hele tiden finde på nye ting at komme ind i kapitlet, men det ville være at gå for hurtigt frem, også skulle man også huske alle de små detaljer man har tilføjet, til de andre kapitler.

  Håber du kan forstå mig. Men måske er jeg helt forkert på den :) Jeg er trods alt kun 13 år :)

  P.s Hvis du vil læse en useriøs historie (der er VIRKELIG god), så prøv og tjek Scream ud :) Også totalt useriøs, men den er den mest kendte, danske historie herinde ;) så vil jeg gerne vide om du også synes at den er alt for useriøs :) Fortsæt god dag :D <3
  Scream
  7 years ago
  Personligt skriver jeg også normalt meget mere seriøst, hvilket du kan læse dig til i mine andre historier, men som Queenie også skriver, så er der mange måder at skrive på. Da både Queenie og jeg først blev forfattere senere, så blev vi jo nødt til at skrive, som den allerede var skrevet - hvilket var lidt useriøst.

  Og selvfølgelig skal du have lov til at synes, at den er for useriøs, men jeg synes også, at det er det, som giver historien charme og lysten til at læse videre. Måske er det bare mig, men det er egentlig bare derfor, at vi har valgt at skrive den sådan. Desuden har jeg læst flere bøger (rigtige bøger) som er skrevet sådan :)
 • Julie Bjerre
  F-A-N-T-A-S-T-I-S-K!
  Sad med tårer i øjnene hele vejen igennem historien, og jeg måtte flere gange stoppe op for lige at samle mig, så jeg ikke ville begynde at storttude. Elsker denne her fanfiction, HELT KLART en af de bedste, jeg nogensinde har læst! Amazayn. <3
  Glassheart - One Direction
  Glassheart - One...
  7167
  165
  158
  Avery Carter blev født med et dårligt hjerte, der gennem årene bare er blevet værre og værre. Hun har levet det meste af sit liv på hospitalet og har aldrig haft en chance for at leve det liv, hun snart...
Loading ...