FemaleDenmarkMember since 2 May 13Age 27Last online 4 years ago

Jeg hedder Josephine, mit pseudonym er JulieP og jeg er blevet utroligt inaktiv herinde. Øv.
__________________________________________________________________________________________

Min stil er fjollet; jeg skriver realistiske fanfictions med en blanding af erindringer fra mine teenageår og skriver satiriske og samfundskritiske digte, som var jeg en bitter mand på 82.


Mails om alt og intet sendes til: juliep.movellas@gmail.com
__________________________________________________________________________________________

 • JulieP

  mumbled "Hej, det er længe siden!"

  5 years agoReply
  2 Likes
  Jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal starte denne mumble, for wow, hvor er der meget at fortælle...

  Det er efterhånden år(!) siden, at jeg har været aktiv herinde og det er der forskellige grunde til; studierne skulle passes, venskaber skulle plejes, og motivationen/ lysten til at skrive blev skubbet længere og længere væk..
  Men i sommers færdiggjorde jeg min bacheloruddannelse og har for første gang nogensinde et år, hvor jeg ikke går i skole - og hurra for det! Nu har jeg al den fritid, jeg kunne ønske mig og har derfor besluttet mig for, at blive aktiv herinde igen :)
  Jeg savner Movellas, jeg savner fællesskabet og mest af alt, så har jeg brugt de sidste par år på at reflektere over mine tidligere skriverier, samt hvordan jeg nu skal få bygget videre på mine historier (nye såvel som gamle...)

  Jeg har forskellige projekter i tankerne, men først og fremmest skal jeg lige have indhentet hvad jeg sidst var i gang med: at redigere i "Just give me a Hint", som godt nok mangler en kærlig hånd, der liiiige retter den igennem (stavefejl, tekstopsætning osv..)

  OG HVAD SKER DER FOR, AT JGMAH HAR FÅET OVER 30K LÆSNINGER? Hold. Da. Op.

  1000 smil <3
  JulieP
  5 years ago
  Årh, hvor er du sød @[Worup]! x Har du været aktiv herinde det sidste års tid? Jeg skal virkelig have indhentet, hvad der er populært og hvem, der er brudt igennem herinde!
  Jeg håber, I begge to har det godt :D x
  Kjearsgaard
  5 years ago
  Jeg har været aktiv hele tiden, ja. Jeg kan simpelthen ikke undvære de fantastiske historier, folk skriver herinde!
  Uzma
  5 years ago
  Velkommen tilbage! :)
 • JulieP

  mumbled ":( ingen 5SOS"

  6 years agoReply
  1 Like
  **


  Kan godt forstå alle folk er triste over at de aflyste - de kom jo heller ikke sidste år... Gad vide hvorfor de aflyser???
  Anyway, herover ser i en kort video over hvor nice de var i Croke Park(!!!), og min veninde, som jeg havde med derover, var ikke engang fan og havde slet ikke hørt noget af deres musik......... jeg hypede for mig selv
  Milz - just ♡
  6 years ago
  hvad? Hvorfor?!?
  JulieP
  6 years ago
  @[mille- 5SOS ♡] Tjek deres FB-side. x
  Milz - just ♡
  6 years ago
  Har jeg gjort
 • JulieP

  mumbled "Nyt cover til "Just give a me a hint""

  6 years agoReply
  3 Likes
  **
  Just give me a hint {1D - Niall}Julie bor i Danmark og er en helt almindelig pige på 18 år. Hun er igang med sit sidste år på gymnasiet, har et par gode venner, men drømmer om at blive...


  Jeg har designet et nyt cover til JGMAH i forbindelse med, at jeg skriver to'eren. :D Jeg synes, de to covers skal minde om hinanden og dengang jeg skrev JGMAH, vidste jeg ikke hvordan historien ville ende - så nu er der altså kommet et nyt cover, som jeg synes, passer bedre til indholdet. :)

  Hvad synes I? x

  1000 smil!
  Patricia
  6 years ago
  Ihh, hvor er det flot!! Passer lige til historien!!
  Men, må man spørge hvilket program du har brugt til at lave det? :P :)
  JulieP
  6 years ago
  2 Likes
  @[Patricia<3] - Mange tak! :D Det er første gang jeg har designet et cover, som jeg er nogenlunde tilfreds med.. x Og selvfølgelig! Jeg har brugt www.sumo.fm, efter jeg fik det anbefalet af @[Christina M.] :) Det fungerer rigtig godt, når man først har lært programmet at kende!
  Christina M.
  6 years ago
  Elsker også selv det program ;)
 • JulieP

  mumbled "zouis"

  6 years agoReply

  **
  Nana PC
  6 years ago
  Bare ik' som Bieber, drenge! Så det vel okay? Nej xD
  Louie Rigelsen
  6 years ago
  Deres video af dem ryge er imod deres kontrakt, men det er ikke 100 % sikkert fordi det var lovligt i Peru :) Men det var nok stadig ikke så smart gjort, but things happen :)
  Nana PC
  6 years ago
  1 Like
  Louis: "Zayn take he's job very serious." xD Me: Hmm xD
 • JulieP

  mumbled "CROKE PARK BBY"

  6 years agoReply
  7 Likes
  **

  ... Seriøst. What. SERIØST!!! Det kan ikke beskrives, men oh my God - Det var det vildeste nogensinde; ISÆR for en Niall-girl som undertegnede. <3

  82.400 Directioners der hepper "Niall!" og skriger, hver gang HANS ansigt kommer på storskærmen, hans evige og store smil hele aftenen igennem, fordi han bare ikke kan forstå, at han udlever hans vildeste drøm... Det var SÅ fedt at opleve, at det var HANS aften og at den lille 16-årige dreng fra Mullingar, der stillede op til X-factor med et håb og en drøm om engang at kunne arbejde med de bedste sangskrivere i verden og optræde med en udsolgt stadium-tour... Ej, men altså, der var ikke et øje tørt. Well done, Niall. <3 #fangirllivet

  PS:
  De fik publikum-spørgsmålet: Hvad er det første I spørger om, når I møder en ny person?
  Englænderne svarede selvfølgelig "Hello, how are you?" og "What's your name"? Men ireren?
  "Hello, wats da craic?" :D :D :D Endelig har jeg fundet ud af, hvordan det udtales!!! Hahahhaha

  PPS: Crack!

  1000 smiiiiiiiiillllllll, hviiiiin og glade dage <3
  CeNielsen
  6 years ago
  Du er den heldigste!! Og tak for de yderst fine videoer, 10 sekunder i himlen! <3 Håber du er kommet godt hjem og alt det! xxx
  Kjearsgaard
  6 years ago
  1 Like
  Hvor er et glad for, at du har nydt det så meget! Men det er stadigvæk snyyyyyyd! Du må altså lige fortælle om det en gang! <3
Loading ...