FemaleDenmarkMember since 3 Oct 12Last online 1 days ago

- Giver ALTID gerne Feedback for Feedback

- Er du i tvivl om, hvordan Movellas fungerer? Så spørg mig

- Har du bare lyst til at hyggesnakke? Så send mig en besked i min inbox eller skriv på min væg

- Mangler du anbefalinger til, hvad du skal læse, eller hvem, du skal følge, så spørg endelig

3 BOOK REVIEW: Neil Gaiman

by , Thursday September 19, 2019
0 Comments
3 BOOK REVIEW: Neil Gaiman

I’ve read quite a lot from the pen of Neil Gaiman. Most people have heard of him (if nothing else then because of his involvement in the Good Omens and American Gods shows). The reason I like Gaiman’s writing so much, is his ability to make even the strangest of universes to seem familiar.


Read more

 • KajsaSchübeler
  Okay, Pretty Little Liars er slet ikke et dårligt sted at få inspiration fra (jeg elsker den serie!!!).

  I det førte kapitel, hvor du præsenterer karaktererne, kunne du måske vise, at Dannielle er en diva ved, at hun laver trutmund og retter håret for at se godt ud på et selfie eller snakker med nogen om, hvor godt hun ser ud i virkeligheden/på et selfie. Og du kunne måske vise, at Ryan er sportsnar, ved at han går rundt med sin spillertrøje på, eller at han highfiver en af sine holdkammerater. Hvis du viser, hvordan personerne er istedet for at fortælle det, husker man dem meget bedre. Tilgengæld er der lagt op til et vildt fedt teenagedrama (jeg er så klar til high school drama, drama queens og saftig sladder ;)).

  I "second line" kan jeg virkelig godt lide samtalen med Hanna. Den fik mig til at smile. Og så synes jeg, det er lidt sjovt, at Ryan er for dum til at sidde midt i kantinen. Oftest bliver sportsfolkene plaseret i centrum, når man læser high school-lit, så det er lidt rart til afveksling.

  Når du skriver dialog, behøver du ikke sætte det i kursiv. Det kommer bare til at fungerer som en dobbelt markering af, at her taler karakterene med hinanden.

  Forholdet mellem Caleb og Hanna virker meget sødt i den første håndfuld kapitler eller så (jeg læser mig stille og roligt igennem historien). Jeg kom godt nok til at begynde midt i historien med et meget højlydt skænderi mellem Caleb og Alison - så forhåbentligvis får Caleb lov til at være lidt lykkelig, inden alle de grimme hemmeligheder stikker hovedet frem.

  Jeg håber, noget af min feedback kan bruges. Og jeg vil gerne læse lidt videre, hvis du vil have det (og evt. med et fokuspunkt, når du nu ved, hvordan min feedback kan se ud). :D

  my love lives in my secrets
  my love lives in...
  1934
  4
  8
  All people have secrets... How far will you go, to keep them? Caleb og Hanna, er så smaskforelsket, at det næsten klamt at kigge på. Men så dukker alle Hannas hemmeligheder op, ud af det blå. Der skubber...
  Ennah Antonsen
  1 days ago
  wow fedt, nu da jeg har afsluttet historien er det lidt svært at ændre nogle af de ting du skriver, men ville helt sikkert tage de ting du skriver videre til andre historier :-)
  Det med dialogen var noget nyt jeg havde til rettet, men kan sagtens rette det tilbage
  hvis du ikke begyndte midt i historien ville du også have nemmere ved at forstå hvilket forhold Alison og Caleb har og hvordan det udvikler sig, så du må gerne med glæde læse videre hvis du ønsker <3
  Jeg har før fået noget hak på min passager, så hvis du kunne kigge på det, og om sætningerne passer sammen, nok det eneste.
  Er fuld igang med den historie du har forslået jeg må kigge på, mangler kun et kapitel, så du hører også snart fra mig ;-)
  KajsaSchübeler
  1 days ago
  Det lyder supergodt. Og ja, der var også en grund til, at jeg gik tilbage og begyndte fra begyndelsen. Jeg havde ikke opdaget det til at begynde med og var sådan, "hvad?", og så gik jeg tilbage til kapitel 1.

  Og når jeg får feedback bruger jeg det også hovedsagligt ift. fremtidige historier, for det er ikke altid, jeg har behov for at gå tilbage og gennemskrive mine gamle historier. Og du må endelig prikke mig på skulderen, når du når til den nye historie (hvis ikke jeg opdager den selv).
  Ennah Antonsen
  17 hours ago
  super, okay, for det med at rette i historien giver ingen mening, men til fremtidige historier, lyde godt

  og jeg ville da gerne kigge på fremtidige historier, når jeg når så langt. :-)
 • KajsaSchübeler
  I really like how you have underlined certain aspects of your poem by using a capital letter when writing certain words.

  (I'm not sure if you have done it or not, but you can change the language of the story from Danish to English to make it appear on the English site of Movellas?)
  Family
  Family
  59
  1
  7
  This i a poem about family and the strogle it Can be
  therese lh
  4 days ago
  Ved dog ikke om du har set mine nye digte men prøv og kig på dem ville elske at for råd til at gøre ordene bedre
  KajsaSchübeler
  1 days ago
  Det har jeg ikke, men vil gerne tage et smut forbi. Det bliver formentlig først senere på ugen, da jeg har en længere, skriftlige opgave for til fredag eftermiddag. Men hvis du har brug for lidt inspiration, er du velkommen til at slå forbi nogle af mine digte (der er en del rimdigte, som måske kan give inspiration til dine rim).
  therese lh
  1 days ago
  Tak og heller lykke med opgaven
 • KajsaSchübeler
  Okay, jeg er lidt ked af, at jeg ikke fandt det her digt tilbage i maj. Det ville have været så fedt at læse det, da valgkampen kørte. Men godt digt (det kan jo ikke gøre for, at jeg har dårlig timing ;))
  verden
  verden
  63
  1
  4
  den er omkring hvordan jeg ser verden og ikke vil have at den forsætter den vej
  therese lh
  5 days ago
  Haha glad for du forstod valgkampen som en del af det hele det er der mange der ikke har så mega fedt at vide folk kan forstå mine digte som jeg vil ud med
  KajsaSchübeler
  4 days ago
  Jeg synes helt ærlig, den var svær at misse, men så må resten jo bare uppe sig lidt ;D
  therese lh
  4 days ago
  Haha ja enig
 • KajsaSchübeler
  Dit digt er virkelig godt, og jeg synes, det er lykkedes dig at skrive et godt resume. selvom det kan være pisse svært at skrive resumer til digte (tro mig, jeg taler af erfaring).

  Nu går det jo lidt an på, hvad du vil med lige præcis den linje i digtet (og du ignorerer mig bare, hvis jeg lyder for dum, ik?), men du kunne evt. ændrer "min stemme ej fundet" til 'min stemme forsvundet'. På den måde beholder du rytmen, samtidig med, at du får en lidt mere nutidig formulering.

  Og så kan jeg se, du har skrevet flere digte, så jeg tænker, jeg vil slå et smut forbi dem også. (Jeg har en forkærlighed for digte)
  Døden
  Døden
  21
  1
  3
  dette Digt er om døden og hvor skræmmende det er at se folk dø men også vide man selv en dag skal dø
  therese lh
  5 days ago
  Tusind tak for de søde ord om mit digt det betyder meget og tak for rådet tror jeg vil tage det til mig❤️
  KajsaSchübeler
  4 days ago
  Så let
 • KajsaSchübeler
  1 Like
  Uh, dejligt med et nyt kapitel. Og nej, der er sjældent grund til at udfordre skæbne (eller pirrer ens forældre unødigt). Og stakkels Wallace vidste jo kanpt nok, hvad han skulle gøre af sig selv! Super sødt kapitel, jeg glæder mig til at læse videre :D
  Glasgow
  Glasgow
  2578
  9
  13
  Glasgow 1956; dette er året, hvor det hele begynder. Flere unge menneskers veje krydses, mens de forsøger at finde ud af, hvem de er, og hvor de skal hen i livet. Kærlighed, venskaber og store drømme....
  Moesuniverse
  5 days ago
  Jamen, så var det da heldigt, at jeg lige akkurat har udgivet næste kapitel ;)
  KajsaSchübeler
  5 days ago
  Uh, hvor dejligt. Det var en godt timet kommentar ;D
Loading ...