MaleDenmarkMember since 25 Oct 13Age 19Last online 20 minutes ago

#HalloweenTheme #HappyHalloween

✝︎ Ambassador 2015-16, Community Ambassador 2016-17

Lukas was here. ✗
He still is. ✓

ღ Movellys-winner in ‘Årets Movellist 2017,’ ‘Årets Forfatter (Klassisk Fiktion) 2017’ & ‘Årets Movella (Klassisk Fiktion) 2017’ w. ‘Elektrisk Blå Årer’

If you want to know anything about me – or ask a question about Movellas – then you can just contact me on the site or on...
☁︎ ... Gmail: lukas.ingel@gmail.com
☾ ... Goodreads: lukasic
☁︎ ... Twitter: lukas_is_me
☾ ... Snapchat: resilience_btf
Have a good, memorable day!

I'll Be Gone in the Dark, The Outsider and The Umbrella Academy are my favourite television shows at the moment. You are now warned. Slide carefully down my profile and find geeky television (and film) content.

☠︎ Currently writing
‘Elektrisk Blå Årer’ Psychological drama/Mystery/NA (working on through 2020-)
‘Untitled Secret Project’ Dystopian fantasy/Mystery/NA (working on through 2021-)

☠︎ Currently reading
‘The Anatomy of‘... oh, you don't care anyway

Happy Halloween, ingels! ☮︎

72-timers Konkurrence!

by , Friday September 18, 2020
3
25 Comments
72-timers Konkurrence!

Vind feedback på et valgfrit projekt

Hvor hurtigt kan du nå at gøre noget publicér-bart?


Read more

 • Lukas. I. C.

  GLÆDELIG HALLOWEEN

  4 Likes
  Nu er Halloween jo officielt lige om hjørnet, så I får da lige en "mumble" i den sammenhæng. ;)
  Lad os dele en masse lækre Halloween gifs for at fejre det, og hvis du vil være ekstra ligesom mig, så giv din profil lidt Halloween-smag. Medmindre du har været ude hurtigere end mig, og allerede har opgraderet !

  Her får I et ordentligt mood. B)  Glædelig Halloween, movellister!
  Bøgernes Prinsesse
  1 Like
  L. K. Hartwig
  2 days ago
  1 Like
  Den med ansigtet er creepy! :O XD
  L. K. Hartwig
  2 days ago
  1 Like


  Og nu det mest uhyggeligeste I nogensinde vil se!!

  .

  .

  .

  .


  Ananas på pizza er stadigvæk forfærdelig. End of the story XD


 • Lukas. I. C.

  #HalloweenSkriveuge

  1 Like
  Hej movellister!
  I aften kl. 20:00 starter vi #HalloweenSkriveuge op, og det kommer til at køre indtil på søndag kl. 20:00 – altså får vi masser af tid til Halloween-hygge, snak og skrivning. B)
  Det bliver lidt mere afslappet, nu vi taler en hel uges skrivning, men let's do it og se hvad vi får lavet. Det bli'r super godt!
  SnapChat'en kommer muligvis ikke op denne gang heller.
  I er som altid velkomne til at være med i lige den tid, som det passer jer. Nu del nogle SUPER FEDE HALLOWEEN GIFS, indtil vi starter!

  (Kort om skriveweekenderne:
  Skriveweekender er weekender for det meste udplukket enten af mig (admin her i vores SKRIV LØS!-gruppe) eller i fællesskab med nogle skønne brugere, som er aktive herinde! :D
  Vores weekender går ud på at DU får skrevet lige hvad du har lyst til – korthistorier, digte, romaner, skoleopgaver, sangtekster, you name it – og lige så meget, som du har lyst til. Alt imens vi har det mega hyggeligt, selvfølgelig. xD
  Skriveweekenden er altså weekenden, hvor vi hyggesnakker og støtter op omkring hinandens skrivemål og projekter, og til sidst ser vi hvor langt vi er nået med skrivningen :) Det er en god mulighed, hvis du sidder fast og gerne vil videre, eller hvis du bare vil have en sjov weekend :D)

  (Vi har en SnapChat, som du kan tilføje, og så bliver du automatisk tilføjet til vores Snap-gruppechat relateret til den specifikke weekend. Du kan når som helst sige, hvis du ikke længere automatisk vil tilføjes til de nye chats: movellisternedk
  Du kan også dele dine Snap-Historier med brugeren, så vi alle har mulighed for at følge med i hvor du er i din weekend. ;)
  Desuden kan du altid tilføje min (personlige) snap: resilience_btf
  ... og hvis du skriver og spørger om det, skal jeg nok også sætte dig ind i gruppen relateret til eventet. B))

  Chatten foregår primært i DENNE tråd, specielt for at holde liv i Movellas, som vi alle elsker :P Men ellers er Snap-gruppen en god mulighed for at sende billeder, videoer, og hurtig-chat med hinanden.
  I er også velkomne til at dele andre sociale medier osv., hvis det er relateret til skriveweekenderne :)

  Spørgsmål er altid velkomne. <3

  Glædelig tidlig Halloween venner, og hav en super #HalloweenSkriveuge!
  Husk. snacks.
  - @Lukas. I. C.
  Forfatter A. E. Juhl
  1 Like
  Jeg må indse, at jeg ikke kommer til at blive færdig med min zombie historie inden November, så jeg har besluttet mig for at øse AL min energy i mit NANO-projekt fra NU af, og lade zombiehistorien hvile. Jeg kan mærke tegn på, at jeg er ved at være brugt, så jeg bliver nødt til at sætte farten ned, hvis jeg skal holde hele November :)

  Så jeg takker af for nu med 22.564 ord på den her uge. Målet var højt. Barren var sat højt, måske også for højt, men det er sgu for dumt, at jeg besluttede mig for at presse mig selv så meget lige inden den ultimative prøve: #NANOWRIMO
  Lukas. I. C.
  1 weeks ago
  Du har i hvert fald givet den gas. B) Tillykke med at du nåede så meget! Kan ikke lige huske, hvor meget jeg nåede i alt, men er også ret godt tilfreds. ;)

  Takker for vores #HalloweenSkriveuge, det var bare hygge! Håber alle har haft det godt og en god ferie eller ikke-ferie :3 Jeg ved ikke, hvornår næste skriveweekend bliver, udover højest sandsynligt i midten af november, så I kan godt regne med noget deromkring.
  Tak for denne gang. <3
  Lukas. I. C.
  1 weeks ago
  1 Like
  OG lige for at slutte passende af. ;)
 • Lukas. I. C.

  mumbled "ooog vi starter Halloween-tagget!"

  2 Likes
  Yes yes yes, jeg fik vist sagt alt, som jeg skulle, i min sidste mumble. Lad os bare skyde det i gang, og tjek min anden mumble ud, hvis du er i tvivl om noget!
  #HalloweenTag

  1. Del et Halloween gif! (Her kan du f.eks. bruge Google eller GIPHY.com):

  2. Anbefal en film eller serie til denne Halloween:
  Jeg vil uden tvivl anbefale The Haunting of Hill House på Netflix, en rigtig stærkt gennemført drama-gyserserie på én sæson, som jeg tror langt de fleste er enige om bare er super god og en af Netflix' mest undervurderede serier. Den har desuden lige fået en 2'er med en helt ny fortælling, der hedder The Haunting of Bly Manor, så hvilken I vil se først, er jo op til jer. B)

  3. Anbefal en bog til denne Halloween: The Accident Season af Moïra Fowley-Doyle.
  JUST KIDDING. Jeg stopper med at tage den bog til alle tags og anbefalinger. xD Vil faktisk gerne anbefale den første Harry Potter-bog. Jeg sidder og læser den lige pt. for første gang, og der er masser af mystik og efterårsstemning, så go for it, Potter-fans og jer, der heller ikke har læst den endnu.
  4. Hvad kan du ikke undvære derhjemme, hvis du vil skabe fed Halloween-stemning?:
  En klassisk gyserfilm, et varmt, godt tæppe og noget rød sodavand.

  5. Hvilke af disse steder vil du MINDST have noget imod at vågne op henne alene om natten, og hvordan vil du klare dig der? - På en mennesketom skude omgivet af hav og tåge. - I et faldefærdigt hus med vrede spøgelser og kriblende lyde. - På en øde gård med en gal, øksebevæbnet mand rendende efter dig.:
  På den øde gård. Ville nok kunne få fat i den økse og kæmpe tilbage mod manden, det lyder sgu som noget meget spændende og nervepirrende at opleve. B)
  6. Hvad er dine planer denne Halloween?:
  #HALLOWEENSKRIVEUGE. Ethvert andet svar accepteres ikke her hahahah. xD

  Jeg tagger @[T.M.Kaur] (din sløve lille dæmon, der ikke fik lavet efterårstagget), @[Alittlebubble] og @[P_i_n_k] til at fortsætte taggelegen udover jer, der lige er blevet tagget i den anden mumble. Husk hver at tagge (max) tre nye i jeres Halloween-tag-mumble. Igen, jeg har seriøst den her læsfuld græskar, og jeg kan sagtens kaste dem efter jer, hvis I er for sløve. xD

  GO' FREDAG AFTEN TIL JER ALLE, OG SUPER GO' EFTERÅRSFERIE. <3
  Alittlebubble
  2 weeks ago
  1 Like
  Tak for tagget! Skal nok skynde mig at få gennemført XD
  T.M.Kaur
  2 weeks ago
  1 Like
  Uuuuppss xD
  Lukas. I. C.
  2 weeks ago
  @[Alittlebubble] Så lidt. ;) Hahah, venter spændt. xD

  @[T.M.Kaur]
Loading ...