MaleDenmarkMember since 19 Nov 17Last online 40 minutes ago

Det, jeg interesserer mig mest for, er humor og satire, for der er alt for meget i denne verden, som tages alt for alvorligt :) Det har altid været et stort spørgsmål for mig, hvad det er, der gør, at noget er sjovt. Derfor har jeg læst bøger og set film, som både jeg selv og andre griner af, lige fra Sex and the City, Bamse og Kylling, Monty Python, Klovn og alt muligt andet.

Samtidig kan jeg godt lide at skrive en form for realisme, hvor hovedpersonen forstår, hvor barsk, tilfældig og kaotisk verden er, men at der heldigvis også er et sammenhold imellem mennesker, som der dog sjældent tales højt om.

Hvis I vil kontakte mig, er min mail: Nielsgjern11@gmail.com

Kærlig hilsen Niels Gjern

1½ digt til Anja

by , Monday January 15, 2018
4
2 Comments
1½ digt til Anja

Jeg har kun skrevet to digte i mit liv, og her er det ene. Meningen er, at det udelukkende skal være sødt og nuttet, og for guds skyld ikke rumme stof til eftertanke, om emner som for eksempel kærlighed, politik, gud eller andet.


Read more

 • NielsGjern

  mumbled "Game of Throne-lignende historie/forfatter søger betalæse"

  2 months agoReply
  Hej alle, jeg vil være lidt tidligt ude og høre, om der er nogen, som har lyst til at bytte tekster og give hinanden kommentarer ud på efteråret? Det jeg er i gang med at skrive, minder om Game Of Thrones, men er dog ikke fantasy, men alt det magtkampe imellem konger, generaler og folk, der tror stærkt på gud, er med. Faktisk er det et tilbagevendende emne, hvad er den rette måde at tro på gud. Og så er den franske frihedshelt Jeanne D'Arc også med, men på det her tidspunkt i historien, er hun en lille pige på 3-4 fire år, og har alligevel en vigtig rolle. Så skriv hvis det har interesse! Jeg kan senere bruger tid på at skrive om karaktererne, hvis det har interesse :)
  KajsaSchübeler
  2 months ago
  Jeg kunne godt være interesseret. Jeg kan ikke sige noget om, hvor meget tid, jeg kommer til at have hen over efteråret (der er blandt andet uddannelse, arbejde og foreningsliv), men vil gerne kommentere så meget, som jeg har tid til.
  NielsGjern
  2 months ago
  Det lyder godt! Det er i øvrigt teksten til en tegneserie, så den består af en del korte replikker, og det bliver ikke noget med hundredevis af sider :)
  KajsaSchübeler
  2 months ago
  Det lyder super. Men du kan jo sende mig en besked, når du er klar til at dele historien
 • NielsGjern

  mumbled "Film om Tolkien !!!"

  3 months agoReply
  Uha! Der kommer snart en film om Tolkiens liv i biograferne, så nu er der lagt op til et (biograf) movellas-meet up, hvor folk rent faktisk møder op :) Husk, hvad han sagde: "I krig er det en soldats pligt at flygte, hvis han bliver taget til fange. Et menneskes pligt er at flygte fra virkeligheden."
  Her er en trailer:

  KajsaSchübeler
  3 months ago
  Det lyder hyggeligt. Min kalender er ret proppet her i efteråret, men jeg vil holde øje med dit opslag. Jeg vil vildt gerne ind og se filmen
  Fia V.
  3 months ago
  God ide! Jeg kan ikke rigtig komme til KBH, men man kunne jo lave noget en søndag eftermiddag i Århus også? Det lyder i hvert fald sindssygt hyggeligt! Og har hørt fra amerikanske skrivefæller, at den er god :D
  NielsGjern
  2 months ago
  Hej Kasja, kan vi ikke sige, at du finder en god dag i din kalender, og så retter vi andre ind efter. Jeg synes helt sikkert, at en søndag eftermiddag vil være bedst, for der har de fleste fri, og vi vil også have tid til at drikker tjatte-latte og snakke lidt om alle vores planer for store litterære værker bagefter :)
 • NielsGjern

  mumbled "Tosse-tagge-leg"

  3 months agoReply
  1 Like
  Nu er det vist min tur til at starte en tagge-leg, og her skal folk fortælle om skørt, de engang har gjort �� Her er min historie: Jeg blev engang presset til at lave en profil på datingside, og det kom der ikke meget ud af: Jeg skrev fine beskeder til cirka tyve piger, men kun to at dem sendte mig én besked tilbage, og så hørte jeg ikke mere fra dem. Det var jo ikke sjovt, og derfor bestemte jeg mig for at tage hævn!
  Derfor lavede jeg en falsk profil, hvor jeg kaldte mig Oliver, og Oliver var børnelæge på et hospital, og ledte efter en partner for livet, som han kunne få børn sammen med. Og det var sørme noget der vakte interesse, for der var åbenbart masser kvinder omkring de 30, som havde voldsom kløe i æggestokkene,
  og de skrev alle sammen til børnelægen Oliver, så de kunne yngle sammen. Men i stedet for at bruge billeder af mig selv, fandt jeg nogle billeder af Hitler, da han var ung, og brugte dem. SÅ KAN DE LÆRE DET! Hvis ikke de vil have Niels, kan de få børnelægen Doktor Hitler! Og nu er jeg gået tilbage til at speed-date lidt i IC3-toget mellem København og Roskilde, som jeg kører med hver dag på vej til mit studie, eller lidt mere slow og kører med det langsomme regionaltog.

  Og hermed vil tagge følgende, fordi jeg ved, at de har gjort en masse gak-gak ting igennem tiden
  @[Gryphon] @[Fia V.] @[Idaharenhue] @[C. R. Håkansson]

  Plus fire andre, som har skrevet mumbles den sidste tid:
  @[KajsaSchübeler] @[Lukas. I. C.] @[Maria Louise Persdatter]
  C. R. Håkansson
  3 months ago
  1 Like
  Åhh nej, nej nej - jeg kan ikke huske nogensinde at have gjort noget i den stil!
  NielsGjern
  3 months ago
  1 Like
  Så må du ud og gøre noget gak-gak kære C. R. :) Jeg ved du kan :)
  Gryphon
  3 months ago
  1 Like
  Det magter jeg skidsme ikke.. ;)
 • NielsGjern

  mumbled "Tillykke med friheden :)"

  4 months agoReply
  2 Likes
  Held og lykke med jeres eksaminer! Og husk, at hvis man får over 02, så har man læst for meget og spildt sin tid :) Og glem ikke at holde en masse sabbatår, for det er nu, man ikke har ansvar og forpligtigelser til noget, så man kan gøre alt muligt skørt og sjovt, og den chance får man først igen, når man bliver gammel :)
  SabinaAH
  4 months ago
  1 Like
  ahhh den sidste eksamen er over, og har nu officielt sommerferie, selvom det ikke bliver meget af en flere her fra ;) skal have et arbejde og så er det elles tilbage på skolebænken, men først til januar.
 • NielsGjern

  mumbled "Tagge-tanke-talent leg :)"

  4 months agoReply
  Juhu! Jeg elsker at være med i en tagge-leg, og det er jeg nu! Og her er de fem ting, jeg godt kan lide ved mig selv og en super brittpop sang.

  1: Jeg er god til at falde i snak og blive fortrolige med fremmede. Jeg har mødtes med flere i virkeligheden, som jeg har lært at kende på nettet (Ikke fra åndssvage datingsider!!!).

  2: Jeg har det bedst med ikke at planlægge, for så sker der altid noget uventet og spændende. Eller også gør der ikke.

  3: Jeg er god til at gøre mine nederlag til gode historier. For eksempel har jeg lige fået 4 for en stor opgave, jeg brugte rigtig meget tid på. I stedet for at græmme mig, har jeg sagt, at alle karakterer over 02 betyder, at man har spildt tiden på at læse og skrive for meget :)

  4: Jeg bliver ikke depri eller føler mig ensom af at gå rundt et par dage uden at tale med nogen.

  5: Jeg elsker marsvin!!! De har en fantastisk personlighed, social intelligens og livsstil, og de har inspireret mig til mange korte historier.

  Den bedste tekst jeg har på movellas, er helt sikkert det her digt, som beskriver en masse smukke ting her i verden, der altid vil være her. Men også er lidt sørgmodig, og så har faktisk haft en plan om, at skrive sådan et digt, siden jeg var 14, men først nu er det lykkedes.

  Var du der? Så du det?Dette er min korte tekst til talentkonkurrencen om midlertidighed, som jeg kalder "Var du der? Så du det?" "Var du der? Så du det?" fortæller om,...


  Det lyder måske mærkeligt, men indtil jeg var 12-13 år, hørte jeg stort set aldrig musik, men den her fik mig i gang. Den her sang var et af dem, der fik mine øjne op for, hvor dejlig musik kan være. Især kan jeg godt lide brittpop fra 90’erne, og den her er rigtig god, og hedder "The beautiful Ones."  Jeg ville gerne tagge min gamle friendly-stalker, men hun er desværre ikke på movellas længere, så jeg tagge ALLE!
Loading ...