FemaleDenmarkMember since 8 Apr 13Last online 6 months ago

Hello, I'm a girl who loves writing and reading. I have as you can see published several english poems on this side, and would love if any of you would leave a comment :)
Thank you for reading my profile, and have a wonderful day.

Jeg er dansker og har derfor også skrevet indtil flere danske historier, af hvilke jeg er mest stolt af "Et med stjernerne", som jeg ville sætte umådelig meget pris på hvis nogle af jer læste. Jeg sætter altid pris på kommentarer med enten ris eller ros, og vil meget gerne høre fra alle der læser mine ting hvad de synes, så længe det ikke er unødigt ondt, for konstruktiv kritik er godt for enhver forfatter :)

Jeg er pt. i gang med at skrive på en historie kaldet "100 reflektioner over døden" og regner med at den er ude senest i december 2015 og overvejer stærkt at skrive nogle flere essays til min essaysamling, men ingen har rigtig vist interesse i dem, så måske vil jeg bare lade dem ligge på min harddisk :)

Tak fordi I tog jer tid til at læse min mini profil, og hav en fantastisk dag, for I er fantastiske og meget talentfulde, ligegyldigt hvad andre siger <3

 • Only a Fairytale
  1 Like
  Smukt, og sikke en leg med sproget og dets rim <3 Elsker det og ønsker dig alt held i konkurrencen!!
  Hvis vi skulle stemme så stemte jeg i hvert fald på dig.
  Tusindfryden
  Tusindfryden
  260
  6
  6
  Et digt om et enkelt blads betydning. Bidrag til Valentinsdag-konkurrencen, valgmulighed 2.
  Zooma
  2 years ago
  Tusind tak! <3 Hvor er du sød! Det er virkelig verdens bedste kommentar at åbne computeren til på en kedelig mandag eftermiddag <3
Loading ...