FemaleDenmarkMember since 9 Feb 12Age 23Last online 6 years ago

Mit navn er Caroline. Jeg har næsten skulderlangt blond hår, og i grunden er jeg ikke meget anderledes end nogen anden.
Men troen på mine værker driver mig til at skrive, troen bag mine smil tvinger mig til at grine. Og så er det jo naturligt at leve! :D

#I'll bet you an icecream, that you can't lick your own elbow!

 • Sehstedt
  7 years agoReply
  1: Vampire Academy #4: Blood Promise af Richelle Mead, min yndlingsbog nogensinde, fyldt med spænding, dog er det nødvendigt at læse de foregående bøger for at forstå handlingen (Seriøst, de er ALLE SAMMEN det værd, så tag dem lige med hvis I har plads til 6!)
  2: Kane Arkiverne #1: Den Røde Pyramide, af Rick Riordan, fantastisk bog, har lige afsluttet den og glæder mig SÅ MEGET til at få fingrene i den næste! Ville læse den igen, hvis ikke jeg har mange andre bøger på hylden, der også lige skal læses!
  3: (Ikke sikker på seriens navn) #1: Den Første, af Justin Cronin, som jeg er i gang med lige nu er helt vildt facineret af - glæder mig til at læse den færdig, og så selvfølgelig at begynde på fortsættelsen, De Tolv!
 • Sehstedt
  8 years agoReply
  Tak til I som har læst, kommenteret, liket og sat denne historie som favorit!
  Undskyld, at det har taget mig så frygteligt lang tid at blive færdig, men nu har i slutningen! Jeg håber den levede op til resten af historien.
  Tak igen! Er super stolt over historien, håber I kunne lige den!
  Mange hilsner og glade smil
  -Caroline
  Twitanic
  Twitanic
  3746
  43
  24
  Rose er lige gået ombord på det berømte skib Titanic, der har kurs mod New York. Hun er forlovet med den velstående Caledon, men dette forhold mister hurtigt al betydning for Rose, da hun møder den mystiske...
 • Sehstedt
  8 years agoReply
  Nicely written! Like it (:
  Hope
  Hope
  648
  3
  4
  A young girl wakes up one morning in a place she has no recollection of. She has to get out and fast. But how?
  Lulley
  8 years ago
  Thank youu xxx
 • Sehstedt
  8 years agoReply
  1 Like
  Kan godt lide idéen, lidt kliché, men hvad fanden, det er også sundt en gang i mellem! :D
  Elskede scenen i kantinen, selvom man dog ikke får at vide, hvad det er, den 'lille' pige har hældt ud over hendes ryg, og det virker måske lidt kunstigt. Måske burde du tilføje, at hun hørte en, der snublede bag sig, og SÅ mærkede hun sin ryg blive våd (:
  God idé at melde den til ungdoms konkurrencen, da et jo er et typisk problem med lede bitches! xD
  Synes iøvrigt det er fedt, at du fortæller fra hendes synvinkel, og dit resumé lyder endnu mere spændende! Vil da klart fav. den! (:
  En lille idé; det ville virke enormt stærkt, hvis vi ind i mellem fik et kapitel fra en af veninderne (de kunne måske skifte, og det skulle kun være en gang i mellem, ikke noget fast med hvert andet kapitel, men når der sker et eller andet stort, måske). Men det er bare en idé, synes du skal gøre lige præcis som du vil! :D
  Keep on writing!
  It's all lies
  It's all lies
  1582
  26
  47
  Sarah er en bitch. En rigtig led kælling som får alt, hvad hun peger på. Hun er skolens ukronede dronning, selvom der ikke er nogen, som kan lide hende. Hendes veninder og venner, ja selv hendes kæreste...
  BeRightBack
  8 years ago
  Hej! Tusind tak :3
  Jeg har faktisk Liige rettet mødet kantinen. Jeeg havde også selv overset, at jeg ikke havde beskrevet situationen så detaljeret ;)
  Jeg s´kal klart overveje din idé. Synes faktisk, at den er vildt fed! Tak igen ;)
Loading ...